Bedrijven Oplossingen

 • Mobielversterkers.nl biedt technologische communicatieoplossingen voor bedrijven in Europa die de signaalsterkte van mobiele apparaten versterken.Onze serie Mini-Cell Tower-productoplossingen (gewoonlijk onze MCT-productserie genoemd) kan worden toegepast op commerciële bedrijventerreinen, flatgebouwen, vastgoedbedrijven, hogescholen, universiteiten, hotels, resorts, ziekenhuizen, medische laboratoria, industriële complexen en vele andere locaties binnen het bedrijfsleven. De bekwame technici hebben bewezen brede expertise in het installeren in verschillende bedrijfscomplexen en zijn in staat om voor alle toepassingen een oplossing op maat te creëren.
 • Entertainment & Gastvrijheid

  Entertainment en gastvrijheid. Gasten en klanten van faciliteiten zoals hotels, resorts en casino’s verwachten ook buitenshuis toegang te hebben tot de communicatiemiddelen die ze in het dagelijks leven gewend zijn. Voor deze faciliteiten is het belangrijk dat zij deze faciliteiten aan hun klanten ter beschikking stellen. tevredenheid. Door een betrouwbare en uitgebreide dekking te bieden op de hele site en voor verschillende draadloze providers, zal aan de behoeften van de klant tijdens het verblijf worden voldaan.

 • Ziekenhuis en Medische Laboratoria

  Ziekenhuis en medische laboratoria. Medische laboratoria en ziekenhuizen lopen voorop in technologische ontwikkelingen. Hoewel er materialen worden gebruikt bij de bouw en het onderhoud van het gebouw die de signaalsterkte kunnen beïnvloeden, kunnen we dekking bieden door het hele gebouw zonder dat deze signalen de medische apparatuur beïnvloeden, wat zo essentieel is in deze faciliteiten. Communicatie en andere mobiele toepassingen zijn essentieel voor medewerkers en klanten in deze stressvolle werkomgeving.

 • Universiteiten / Onderwijsinstellingen

  Universiteiten / onderwijsinstellingen. Onderwijsinstellingen zijn in de loop der jaren aanzienlijk gegroeid. Vaak zijn de instellingen verspreid over grotere campussen en meerdere gebouwen, waaronder collegezalen, laboratoria, eetzalen en slaapzalen, de mogelijkheid om verbinding te maken is belangrijker dan ooit. Zowel studenten als docenten zijn in toenemende mate afhankelijk van draadloze dekking voor veiligheid, comfort en het verzamelen van informatie. We kunnen u voorzien van de dekking die u nodig heeft voor kleine en grote campussen.

 • Bedrijventerreinen

  Bedrijventerreinen. De bedrijventerreinen van tegenwoordig worden steeds uitgebreider. Met het verbeteren van het ontwerp en de materialen van een gebouw tijdens de bouw, worden communicatiesignalen soms over het hoofd gezien. Onze MCT-productoplossing kan honderden hectares beslaan, met de zekerheid dat u een passend signaal heeft voor leidinggevenden en collega’s in het hele complex zodat uw bedrijfsactiviteiten naadloos kunnen worden uitgevoerd. Geen zorgen meer over dataverbindingen en spraakoproepen. Mobile Amplifier heeft het voor u gedekt.

  Appartementencomplexen / Vastgoedbedrijven

  Vastgoedbedrijven en appartementencomplexen kunnen veel baat hebben bij de Mini-Cell TowerTM-bedrijfsoplossing ten behoeve van huurders en eigenaren om het signaal te versterken.
  Wij installeren oplossingen in gebouwen tot een hoogte van 70 verdiepingen en een breedte van honderden hectares. Door te beschikken over communicatiemogelijkheden van topkwaliteit, zorgt u ervoor dat uw klanten tevreden blijven en uw winst verhogen.

VUL HET FORMULIER IN EN WIJ NEMEN CONTACT MET U OP VOOR HET MAATWERK VOOR UW BEDRIJF
Contact Informatie
Translate »