Meer tips en trucs om cellulaire signalen te verbeteren

Het is een unieke wereld. In het begin werden de meest voorkomende problemen met de ontvangst van mobiele telefoons behandeld met afgebroken oproepen en een slechte spraakkwaliteit. Nu heeft negatieve mobiele telefoonontvangst ook invloed op tekstberichten, internet en e-mails. Het is erg irritant wanneer u een poging doet om een ​​snel bericht te verzenden, maar de ontwikkelbalk blijft 99% en mislukt uiteindelijk.

Over een deskundige en betrouwbare manier gesproken om de G4-repeater te verbeteren, we raden je aan om een ​​G4-signaalversterker te kiezen. Deze units zijn speciaal ontworpen om de gegevensoverdracht van G4-cellen te verbeteren, dus worden ze strikt gecontroleerd tijdens de fabricage en certificering. Als u niet langer uw mobiele gsm-mogelijkheid heeft, heeft u een veredelde rekenmachine gekregen. Er zijn echter een paar eenvoudige hints en hints die u kunt gebruiken om de sterkte van uw mobiele telefoon te vergroten.

Verwijder obstakels

De mobiele telefoon van uw mobiele telefoon en de toren van de mobiele telefoon spelen een recreatie van Marco Polo af elke keer dat u uw telefoon gebruikt. Dus gemakkelijke aanbevelingen zoals naar buiten gaan, dicht bij een raam komen, het vermijden van beperkingen zoals bomen, heuvels, bergen, metalen constructies en hoge gebouwen, en het verlagen van de warboel, moeten je helpen om een ​​betere ontvangst te krijgen.

Zoek uw dichtstbijzijnde mobiele toren (s)

Als u de nabijheid van de dichtstbijzijnde telefoon-smartphonetoren kent, helpt dit redelijk als het gaat om het verkrijgen van de fantastische ontvangst: hoe dichter uw mobiele telefoon bij de toren is, hoe hoger de tekensterkte. We adviseren met name cellreception.com. Gebruik de kaart van de gsm-toren om de dichtstbijzijnde toren te ontdekken.

Houd uw batterij vol

Best practices zoals het uitschakelen van hardware-alternatieven zoals Bluetooth of NFC wanneer u er nu niet meer gebruik van maakt, het aanpassen van de helderheid van het scherm, het sluiten van onnodige apps die in het historische verleden werkten en updaten naar modernere varianten die mogelijk ook veel minder stroom verbruiken, pushmeldingen, uw smartphone weghouden van te hoge temperaturen en het updaten naar de huidige software / firmware van uw werkende gadget zijn enkele voorbeelden die eerlijk zullen leiden tot een batterij die langer meegaat.

Blokkeer de antenne van uw mobiele telefoon niet

Vóór de opwaartse beweging van smartphones hadden de meeste mobiele telefoons externe antennes. Bij de meeste smartphones van tegenwoordig is de antenne nu echter ontworpen om in de telefoon te worden opgeborgen. Door uw smartphone in panoramarol te beschermen, blokkeren uw vingers mogelijk ook uw antenne correct van de telefoontoren. Apple werd geconfronteerd met zo’n ‘doodsgreep’-gedoe met Antenna Gate toen de toenmalige Chief Executive Steve Jobs kopers vroeg om’ gewoon weg te blijven om het op deze manier te behouden ‘.

Koop een signaalversterker voor mobiele telefoons

Cell Sign Boosters zijn effectieve gadgets die uw gevoelige 3G & 4G-signalen, maak het groter en zend het opnieuw uit naar een gewenste omgeving in uw huis of auto. Ja, ze zijn een beetje prijzig. Maar als je eraan denkt dat het eenmalige aankopen zijn, gebouwd in de VS met twee jaar garantie, en je telefoonbordje verbeteren, al dan niet voor het gemak, zaken of noodgevallen, het gaat niet langer om de prijs, het gaat om waarde, investering en gemoedsrust.