Verhoog uw internetsnelheden onmiddellijk

A man using a signaalversterker.

Iedereen wil sneller internet. Er is veel informatie beschikbaar en er zijn veel beheersbare opties die u kunt proberen, maar ze werken niet meer allemaal. Sommige suggesties zijn rechttoe rechtaan NEP en andere zijn oprecht technisch en / of duur. De gemakkelijke, goedkope en verstandige richtlijnen om een ​​snellere verbinding te krijgen en de geleidelijke buffering te stoppen.

Overweeg uw feitenlimiet

Datalimieten zijn een van de grootste boosdoeners van geleidelijke websnelheden die er zijn. ISP’s maken om duidelijke redenen geen reclame voor hun informatielimieten, maar ze kunnen uw verbinding ernstig verpesten.

Met een recordcapaciteit kunt u elke maand een positieve hoeveelheid informatie gebruiken – van een paar honderd megabytes tot enorm veel gigabytes. Als u uw feitenlimiet overschrijdt, zal uw ISP uw netto snelheden ernstig belemmeren. En je zult het merken.

T-Mobile

T-Mobile 800, 45m biedt mobiele breedband internettoegangsdiensten voor smartphones, eenvoudige telefoons, tablets, netbooks, USB-modems, mobiele hotspots en verschillende Wi-Fi-eenheden via onze 2G-, 3G-, 4G- en 5G-breedbandnetwerken. Uw informatieschets kan bovendien kenmerkend zijn voor een onderscheidende toewijzing van hogesnelheidsgegevens, waarna uw informatiesnelheid ook kan worden verlaagd of uw informatie die recht op toegang krijgt, ook kan worden opgeschort voor de rest van de factureringscyclus. Als uw statistieken een gedetailleerde toewijzing van snelle gegevens bevatten, is het mogelijk dat positief gebruik van de gemeenschap niet langer afhankelijk is van die toewijzing.

Gun UW router een pauze

Reset uw router elke maand of zo om de machine een smash te bezorgen en uw internetverbinding te vernieuwen. Als u ernstige snelheidsproblemen ondervindt, kunt u overwegen om uw router elke dag opnieuw in te stellen. Als je een modem hebt los van je router, reset die dan ook. Het resetten van de modem stimuleert uw verbinding met uw internetprovider, en dat is waar het weer om draait.

Omarm Ethernet

Iedereen maakt tegenwoordig gebruik van wifi, wat geweldig is. Draadloze verbindingen zijn voortreffelijk en handig, maar ze zijn niet langer constant snel. Bekabelde verbindingen zoals ethernet zijn meestal sneller en betrouwbaarder dan wifi-verbindingen. De kabel ontvangt het teken onmiddellijk naar uw gadget als alternatief voor het vertrouwen op draadloze transmissies.

Onderhandel met uw webprovider

Zelfs als er maar één internetprovider in uw stad is, heeft deze waarschijnlijk meer dan één plannen. Als uw snelheid u niet bevalt, zou uw bedrijf mogelijk een hogere snelheidsgrafiek kunnen leveren die u beter van dienst zou zijn. Ja, we erkennen dat het niet leuk is om elke maand meer contant geld te betalen, maar als uw web u in de war raakt en er geen hogere uitgever in zicht is, is dit misschien het goede alternatief dat u heeft.

Bel uw uitgever en vraag naar keuzeplannen, of zoek online wat op om erachter te komen welke verschillende klanten betalen voor vergelijkbare plannen. U zou mogelijk ook in staat zijn om online deals te ontdekken waarover de werkgever u niet telefonisch zal informeren.

Schaf een uitzonderlijke webprovider aan

Soms is UW netbedrijf het grootste probleem. We geven toe dat deze tip niet altijd handig of eenvoudig is, maar hij is realistisch en zou op de lange termijn mogelijk zelfs kosteneffectiever voor je zijn. Als uw webprovider u een trage verbinding gaat bieden, hangt er niet van af hoeveel verschillende tips u probeert, denk aan een ruil.

Overstappen van bedrijven zou een overgebleven toevlucht moeten zijn, maar als u de verschillende aanbevelingen op onze lijst probeert en uw tempo niettemin traag is, is het misschien tijd om iets te veranderen.