Mobiel Versterkers heeft voor vele bedrijven zowel in Europa als in het buitenland dekking geleverd. De typen gebouwen waarvoor wij dekking kunnen bieden verschillen tussen grote woningen, hoogbouw bedrijventerreinen en andere diverse soorten gebouwen. Onze technici hebben bewezen grote ervaring te hebben op een breed gebied van zakelijke installaties en zijn in staat om voor elke toepassing maatwerk te leveren. Als u last heeft van een zwak signaal wordt dit waarschijnlijk veroorzaakt door één of een combinatie van de volgende ‘remmers’: isolatie, bouwmaterialen, afstand en/of schaduw.

Als u een commerciële toepassing wenst waar maatwerk is vereist, vult u dan alstublieft de Maatwerk Vragenlijst in.

Veelvoorkomende typen locaties

Bedrijven

Mobiele signaal dekking is niet langer alleen een luxe; het is een noodzaak in de zakenwereld. Het ontvangen van inadequate signaal kan invloed hebben op alle aspecten van het bedrijfsleven, van invloed op verkopen tot invloed op de gehele zakelijke productiviteit. De communicatie met klanten en werknemers is noodzakelijk om dagelijks als bedrijf goed te functioneren. Ons systeem kan het verschil maken tussen het binnenhalen van een grote klant of het verliezen van deze klant aan een concurrent die wel in staat is de deal af te ronden.

Woningen

Vaak is het verhuizen naar de woning van uw dromen een nachtmerrie voor de mobiele ontvangst. Wij zijn in staat om voor een kostenefficiënte oplossing te zorgen zodat u verbonden blijft met de rest van de wereld. Met ons system zijn wij in staat om dekking te bieden in uw gehele woning met een onopvallende installatie die geen schade toebrengt aan de esthetiek van de woning.

Medische faciliteiten

Zorginstellingen en ziekenhuizen behoren tot de leiders van de technologische ontwikkelingen. Vaak zijn deze instellingen niet in staat om te werken op volle capaciteit en de efficiëntie te maximaliseren, dit kan worden veroorzaakt door de bouwmaterialen die gebruikt worden bij deze faciliteiten en de landelijke locaties. Wij zijn in staat om dekking te leveren in alle locaties binnen deze faciliteiten, zonder dat deze storen met de medische apparatuur, wat zo belangrijk is in deze faciliteiten. Communicatie en andere mobiele toepassingen zijn essentieel voor medewerkers en de cliënten in deze stressvolle werkomgeving.

Fabrieken

In deze snelle industrie is de mobiele beschikbaarheid een belangrijk element geworden als het gaat om productiviteit. Fabrieken lijden, vele malen, sterk onder de slechte ontvangst, vaak veroorzaakt door de gereedschappen en machines in de fabriek. Metalen structuren, ingewikkelde indelingen en ondoordringbare materialen kunnen essentieel zijn voor de fabriek, maar kunnen het signaal en de ontvangst ernstig verzwakken Door het gebruik van versterker systemen zullen deze fabrieken zowel van de efficiëntie als de productie profiteren.

Entertainment & Hospitality

Gasten en klanten van faciliteiten zoals hotels en casino’s verwachten dat, zelfs als zij weg zijn van huis, toegang te hebben tot de communicatiemiddelen die zij in hun dagelijkse leven gewend zijn. Om de klanten en gasten tevreden te stellen is het voor deze faciliteiten belangrijk om deze behoefte te garanderen. Door het leveren van betrouwbare en uitgebreide dekking op het gehele terrein en voor de verschillende draadloze providers worden de behoeften van de gasten tijdens hun verblijf bevredigd.

Onderwijsinstellingen

De onderwijsinstellingen van vandaag de dag zijn in de jaren groter en uitgebreider geworden. Uitgespreid over grote campussen die bestaan uit meerdere gebouwen waaronder collegezalen, laboratoria, eetzalen en slaapzalen is de mogelijkheid tot connectie belangrijker dan ooit geworden. Zowel studenten als docenten zijn afhankelijk van de draadloze dekking voor onder andere de veiligheid, comfort en informatie-inwinning. Wij kunnen u de dekking bieden die u nodig heeft voor op de campus, groot of klein.

VUL HET FORMULIER IN EN WIJ NEMEN CONTACT MET U OP VOOR HET MAATWERK VOOR UW BEDRIJF
Contact Informatie
Translate »