Wilt u voorkomen dat uw oproepen wegvallen?

“Mobiel gaan” is niet alleen een luxe, maar een noodzaak voor iedereen. Het hebben van veel kennis en informatie met één tik op een scherm maakt het leven zeker een stuk eenvoudiger. De meeste telefoons kunnen tegenwoordig veel, van het doorzoeken van het world wide web naar een enkel artikel om u te helpen een taxi te boeken zonder te zweten. Je hebt geen kaart, rekenmachine, mp3-speler, kompas … meer nodig om je rugzak te vullen. Je kunt dit allemaal en meer hebben, alleen in een gestroomlijnd metalen apparaat dat perfect in je handpalmen past!

De situatie wordt echter somber, wanneer uw al te moderne en futuristische mobiele apparaat moeite heeft om een ​​fatsoenlijk signaal op te vangen. De reden hiervoor kan veel zijn, en de schuld kan meestal niet helemaal bij mobiele telefoons worden gelegd.

De mobiele signalen die uw telefoon bereiken, leggen grote afstanden af ​​en over gevarieerde terreinen, van heuvels en betonnen oerwouden tot bosbouw en gebladerte. Al deze veroorzaken behoorlijk wat schade aan het celsignaal en eten de kracht ervan. Het absorbeert en verzwakt de signalen zodanig dat wat je telefoon bereikt slechts een stukje van de hele taart is. Het resultaat van zo’n verzwakt signaal is dat uw oproepen om de minuut wegvallen en dat uw mobiele netwerk snelheden neemt! Wat binnen enkele seconden gedownload zou zijn, duurt nu een uur of langer!

Er zijn veel manieren waarop je over deze hindernis kunt springen en een van de beproefde manieren om dit te doen is met een signaalversterker voor mobiele telefoons!

Het apparaat pakt het probleem aan dat het cellulaire signaal verzwakt en helpt bij het omkeren van de effecten. Het doet dit door de zwakke signalen op te vangen die worden verzonden door de zendmast nabij uw telefoonlocatie. Dit gebeurt met behulp van een externe antenne die buiten wordt gemonteerd. Het signaal wordt dan versterkt en versterkt met behulp van de versterker. De versterker geeft het versterkte signaal vervolgens door aan de interne antenne die in het kantoor of je huis staat. Het versterkte signaal wordt dan eindelijk naar uw mobiele telefoon gestuurd.

Meerdere mobiele telefoons en mobiele apparaten kunnen gebruik maken van een oproepversterker. Het is een investering op lange termijn en er zijn geen terugkerende kosten vereist, alleen de eenmalige kosten voor aanschaf en installatie ervan. Het kan met alle mobiele netwerken werken en kan u helpen verlichting te krijgen van de constante zwakke celontvangst in uw omgeving!